Advies nodig om je marketingteam te laten groeien

Mijn naam is Pascal van Elteren en ik ben de bedenker van dit Marketing Maturity Model en de methodische werkwijze om de inzichten uit het model uit te voeren. Tevens ben ik oprichter en eigenaar van de onderneming (eenmanszaak) Marketing Maturity.

Hoewel dus geregistreerd als onderneming, ambieer ik geen financieel gewin, maar wil ik door kennis te delen een netwerk opbouwen

Met Marketing Maturity wil ik handvatten geven aan marketingteams en marketingmanagers om de volwassenheid van de afdeling te toetsen en te optimaliseren. Ik kijk niet naar deze 'volwassenheid' met een oordeel over kwaliteit, maar naar nog onbenut potentieel. Veel marketingteams hebben hele kundige mensen, geweldige tools en/of een uitstekende strategie, maar zetten ze niet optimaal in. 

Wilt sparren over uw Marketing Maturity dan sta ik daar volledig voor open. Zoekt uw onderneming een partner voor het professionaliseren van de marketingafdeling en/of -inrichting, dan ben ik daar voor in te huren. Neem gerust contact op.Vul het formulier in of neem contact op via info@marketingmaturity.nl 

 

 

Het marketing maturity model is niet gelicenseerd of gepatenteerd en mag gebruikt worden onder Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie.

De handelsfirma Marketing Maturity staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Middelburg onder nummer 73058769.